Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت خرید زمین و ساخت بیمارستان مهرگان مشهد از سال۷۲ توسط شرکت تعاونی پاستور آغاز شد، اما هنوز یک سال از بهره برداری آن نمی گذشت که اعضای هیئت مدیره متوجه شدند مدیرعامل وقت مجموعه سند و پروانه این مکان را به جای شرکت تعاونی پاستور با ۸۵۰ سهامدار، به نام خود گرفته است.

در گزارش قبل که با عنوان «بیمارستانی که مجوز ندارد» در تاریخ ۱۱ دی‌ماه منتشر شد، موضوع را از مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی‌اصغر انجیدنی در آن مصاحبه به خبرنگار قدس گفت: قوه قضائیه حکمی داده که تاکنون به هر دلیلی اجرا نشده، البته این حکم بسیار پیچیده‌ای است که براساس آن اعضای تعاونی باید مشخص شوند تا بیمارستان به تعاونی تحویل شود، اما در مورد اعضای تعاونی اداره ثبت یک حرفی می‌گوید و اداره تعاون حرف دیگری، همه این عوامل موجب شده وزارت بهداشت هم نتواند برای تغییر پروانه کاری بکند. وی گفت: به‌تازگی معاونت حقوقی وزارت بهداشت با ارسال نامه‌ای به قوه قضائیه خواستار روشن شدن وضعیت این بیمارستان شده، چراکه این احکام متناقض قابلیت اجرا ندارد. حالا پس از گذشت ۲۷روز موضوع را مجدد بررسی کردیم و این بار به سراغ مدیرعامل شرکت تعاونی پاستور مشهد رفتیم.

 دکتر مسعود دُری در گفت‌وگو با خبرنگار قدس اظهار کرد: دادگاه در سال ۹۷ رأی مبنی بر انتقال بیمارستان مهرگان به شرکت تعاونی پاستور را صادر کرد. این رأی متعاقباً به اجرای احکام فرستاده شد. براساس این رأی پروانه بیمارستان باید به نام شرکت تعاونی ثبت شود که این کار با یک نامه از اجرای احکام به وزارت بهداشت قابل انجام بود، اما اجرای احکام از انجام این حکم خودداری می‌کند.

وی ادامه داد: این در حالی است که وزارت بهداشت طی مکاتبه‌ای که با دستگاه قضایی داشته است نام مدیران بیمارستان (نماینده شرکت تعاونی پاستور) را از اجرای احکام استعلام کرده، اما قاضی با وجود حکم صریح دادگاه و تمامی مستندات، در جواب نوشته برای من هم مشخص نیست و فعلاً باید صبر کنید!

مدیرعامل شرکت تعاونی پاستور مشهد با یادآوری این موضوع که نماینده قانونی یک شرکت تعاونی توسط اداره ثبت اسناد و اداره تعاون مشخص می‌شود، گفت: طبق نظر این دو اداره من به‌صورت رسمی و قانونی به عنوان نماینده شرکت تعاونی پاستور معرفی شده‌ام، اما قاضی اجرای احکام قبول نمی‌کند.

دُری افزود: از دلایلی که برای این موضوع عنوان شده بدهی مالیاتی اشخاص است که آن هم شخصی نبوده و مربوط به بیمارستان است؛ از سال ۹۶ که بیمارستان از دست ما خارج و در اختیار ورثه مرحوم عطاریان قرار گرفت دست ما از منابع مالی بیمارستان کوتاه شد و این موضوع موجب ایجاد این مشکل و انباشت بدهی مالیاتی شد.

تا پیش از آن ما بدهی معوقه نداشتیم. اگر قاضی اجرای احکام براساس حکم دادگاه، مالکیت شرکت تعاونی را به رسمیت بشناسد و این موضوع را به وزارت بهداشت اعلام کند، در آنجا نیز پروانه به نام شرکت تعاونی منتقل می‌شود سپس ما از محل درآمد بیمارستان بدهی مالیاتی را پرداخت می‌کنیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان حکم قضایی وزارت بهداشت اجرای احکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۷۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار : طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد، گفت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند.

به گزارش تسنیم، سید‌صولت مرتضوی؛ امروز؛ دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در گزارشی از آخرین وضعیت اشتغال و اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترو‌نیک در کشور با بیان اینکه 19 میلیون خانوار و حدود 60 میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: ‌ این طرح از اسفند 1401 آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند.

وی با برشمردن اهمیت اجرای این طرح و استقبال مردم از آن تصریح کرد: دستور رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد، بنابراین طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور افزود: به تازگی سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد بدون شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیرِ خط فقر یا بدون شغل چه کسانی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • رئیسی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • استقبال فرمانده‌ی قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از مدل اقتصاد تعاونی پیشگامان
  • استقبال فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از مدل اقتصاد تعاونی پیشگامان یزد
  • وزیر کار : طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • افزایش حقوق سربازان به اجرا در می آید؟
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند