Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرستار بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مهرگان که ۴ سال با شهیده مدافع سلامت جدای از همکار، دوست هم بوده، ماجرای ابتلای او به کووید ۱۹ را روایت می کند که چگونه با وجود رعایت همه پروتکل های بهداشتی اما درگیر ویروس شد.

خبرگزاری شبستان-کرمان

 

« اگر آه تو از جنس نیاز است/ در باغ شهادت باز، باز است/ نمی‌دانم که در سر، این چه سودا است! همین اندازه می‌دانم که زیبا است»

 

روز دهم بهمن ماه سال ۱۳۶۸ در شهرستان سیرجان به دنیا آمد؛ در خانواده ای با ۹ فرزند؛ دو خواهر بیشتر نبودند و ام البنین خواهر کوچکتر؛ قطار زندگی او را به ایستگاه پرستاری رساند؛ همان جا که حتی مرگ مادر هم مانع از ادامه فعالیتش نشد؛ پدرش جانباز جنگ تحمیلی است و مادر را هم دو ماهی است که بر اثر ابتلا به سرطان از دست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مراسم چهلم مادر که برگزار شد، علیرغم اصرار برادران به دلیل نگرانی از کووید ۱۹  اما باز در کسوت پرستاری شروع به ادامه خدمت کرد.

 

 

مرضیه سادات میرتاج الدینی، سرپرستار بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مهرگان که ۴ سال با ام البنین جدای از همکار، دوست هم بوده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان به ماجرای ابتلای ام البنین به کووید ۱۹ اشاره می کند و می گوید: این بیمارستان بیمار کرونایی پذیرش نمی کند؛ اما اواخر شهریور ماه بود که یک بیمار مشکوک داشتیم که ۲۴ ساعت طول کشید تا نتیجه تست او مشخص شد.

 

 

همان شب ام البنین شیفت بود و با اینکه همه پروتکل ها را رعایت کرده بود اما چند روز بعد سرفه های او شروع شد که باز هم شک نکردیم تا اینکه تب و بدن درد گرفت و این شد که تست داد و متأسفانه نتیجه مثبت و منجر به بستری او در ۲۸ شهریور ماه شد؛ ابتدا در بیمارستان پیامبر اعظم و پس از آن در بیمارستان افضلی پور؛ کادر درمان هر کاری که لازم بود برای ام البنین انجام دادند حتی شخص دکتر یوسفی، رییس بیمارستان مهرگان و خانم نخعی، جانشین مترون؛ اما متأسفانه ریه خیلی درگیر شده بود.

 

 

طی مدتی که بستری بود با هم در ارتباط بودیم، یک بار که تماس گرفتم نفسش بالا نمی آمد و از آن پس ترجیح دادم پیامکی با هم در ارتباط باشیم تا چند روز قبل از شهادت که دیگر گوشی تلفنش خاموش شد اما باز هم حال او را از یکی از همکاران قبلی که الان در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان افضلی پور است می پرسیدم و می دانستم که بدحال است.

 

 

 

شنبه شب(۱۲ مهر) ساعت حوالی ۲۴ بود که به من اطلاع دادند ام البنین از دنیا رفت.

 

 

میرتاج الدینی با اشاره به اینکه شهیده شاهمرادی حیلی دلسوز و کم حرف بود به ویژه آنکه بعد از مرگ مادرش خیلی ناراحت بود‌؛ تصریح کرد: اما اینکه این همه سال کار کنی و در نهایت با عنوان شهید از دنیا بروی لیاقت می خواهد.

 

وی افزود: با کادر خدمات هم مهربان بود؛ همین دیروز بعد از شهادتش یکی از خانم های بِهکار بیمارستان گفت: روزی برای رسیدگی به یک بیمار در بخش ایزوله می خواستم وارد اتاق شوم که خانم شاهمرادی مرا دید که وسایل حفاظتی مناسب ندارم و به جای من رفت و کار مریض را انجام داد.

 

 

میرتاج الدینی با تأکید بر اینکه مردم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند؛ از اینکه عده ای این بیماری و حتی مرگ ناشی از آن برایشان عادی شده گلایه کرد و با ابراز تأسف گفت: مردم را می بینیم که خیلی راحت در کافی شاپ و جاهایی که ضروری نیست رفت و آمد دارند در حالیکه نمی دانند در فصل سرما چه فاجعه ای ممکن است رخ بدهد.

 

 


عبدالرضا شاهمرادی پور، برادر بزرگ شهیده مدافع سلامت ام البنین شاهمرادی پور هم با چشمانی بارانی و در حالیکه آماده انتقال پیکر خواهر به شهرستان سیرجان است؛ به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: خیلی دلسوز و ساکت بود و حرف کسی را نمی زد؛ چندین بار به او گفتیم در این شرایط کرونایی بیمارستان نرود اما گفت وظیفه ام هست و جان مردم عزیزتر است.

 

 

وی تأکید کرد: از مردم درخواست دارم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند زیرا در قبال آن مسئول هستند.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهیده مدافع سلامت بیمارستان مهرگان بیمارستان مهرگان ام البنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:  در حوزه معاونت بهداشتی با توجه به رایگان بودن خدمات در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۹۰۷ نفر جدید؛ دارای مشکلات روانپزشکی شناسایی شدند که برای این افراد سه هزار و ۴۰۰ خدمت روانشناختی توسط روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت ارائه شده است.

دکتر محمد سالاری افزود: با توجه به اهمیت ارتقای سواد سلامت روان و تاثیر آن بر بهزیستی و کیفیت زندگی انسان ها برای حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر آموزش انفرادی و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت گروهی جلسات آموزشی مهارت های زندگی، مهارت های فرزندپروری، نوجوان سالم و خودمراقبتی توسط روانشناسان معاونت بهداشتی برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در مرکز مشاوره مبتنی بر سبک اسلامی– ایرانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حدود ۲ هزار خدمت روانشناختی، روانپزشکی، مددکاری، تحصیلی و آموزشی برای هزار و ۶۶۵ دانشجوی مراجعه کننده به این مرکز ارائه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: مرکز آموزشی درمانی واسعی به عنوان تنها بیمارستان دارای بخش روانپزشکی در غرب خراسان رضوی، با ۴۶ تخت فعال شامل ۲ بخش مجزای روانپزشکی زنان و مردان، در زمینه بستری بیماران روانپزشکی خدمت رسانی می کند.

دکتر سالاری افزود: در سال گذشته هزار و ۶۶۰ بیمار در این ۲ بخش بستری و از خدمات روانپزشکی بهره مند شده اند که تمامی این خدمات برای تسریع در روند درمان اختلالات، افزایش مهارتها و کاهش احتمال عود بیماری صورت گرفته است.

به گفته وی در بیمارستان فوق تخصصی حشمتیه سبزوار نیز خدمات روانشناختی و سلامت معنوی به بیماران بستری در بخش‌های مختلف از جمله اطفال و قلب با تشخیص و درخواست پزشک ارائه می شود و در کلینیک ویژه دانشگاه نیز سه هزار و ۳۸۲ بیمار به صورت سرپایی از خدمات روانپزشکی بهره برده اند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • درگیری مرگبار ۲ دانش آموز در شوش
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • درگیری دو دانش‌آموز در شوش منجر به قتل شد
  • درگیری ۲ همکلاسی در شوش منجر به قتل شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • فیلم درگیری ترسناک اراذل قمه‌کش و چاقوکش در بیمارستان اصفهان
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند + فیلم
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند